70 лет

Промисловій групі РИТМ – 75 років!

Більш ніж 75 років бездоганної роботи – саме так ділові партнери оцінюют діяльність Вільнянської промислової групы РИТМ. Підприємство спеціалізується на переробці пластмас. Стабільно постачає на внутрішній та міжнародний ринки продукцію високої якості. Перед усім, це більш ніж 50 видів моноблоків для аккумуляторних батарей мотоциклетного, автомобільного і тракторного типів та комплектуючих до них.

Продукція компанії РИТМ надійна та довговічна, зручна й економічна в експлуатації. Не поступається закордонним аналогам, реалізується по доступним цінам і користується великим попитом, як в Україні, так і за кордоном.

Мережа користувачів постійно зростає.

Захоплює і географія поставок. Серед ділових партнерів компанії – відомі виробники аккумуляторів ПАТ «Веста», ПАТ «Іста-Центр», ТОВ «Мегатекс», ДОЗ «Енергоавтоматика», а також АТ «Мотор Січ», ДП «Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод імені О.М. Макарова», підприємства інших країн.

Компанія РИТМ постійно розширює номенклатуру продукцїі, формує стратегію розвитку з урахуванням запитів користувацького ринку.

Ключове місце в політиці підприємства займає система менеджменту якості, яка відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2008. Спеціалисти випробувальної лабораторії, аккредитованої на технічну компетентність державним центром «Запоріжстандартметрологія», здійснюють контроль якості готової продукції і проводять всі види електротехнічних, механічних та кліматичних випробувань комплектуючих аккумуляторних батарей. Лабораторія обладнана необхідним виробничім та випробовувальним обладнанням, інструментами, засобами контролю та вимірювань для серійного виробництва.

На підприємстві діє програма морального і матеріального стимулювання робітників за дотримання якості продукції що випускається. Ефективно працює відділ технічного контролю.

Динаміку досягнень визначає ефективна взаємодія всіх цехів та підрозділів, застосування передових технологій та обладнання.

Розробкою інноваційних пропозицій займаються спеціалісти проектно-конструкторського відділу. Тут створюються нові зразки виробів, народжуються свіжі технічні рішення.

Розробки конструкторів впроваджує інструментальний цех. За роки існування цеху були виготовлені та здані до виробництва біля ста ливарних форм, які не поступаються за якістю та технічній досконалості закордонним аналогам.

Серце виробництва – ливарні цеха. На протязі року цеха переробляють більше п’яти тисяч тон сировини, виготовляючи із нього більше трьох мільйонів умовних найменувань продукції високої якості. У технічному арсеналі цехів – ливарні машини відчизняного й зарубіжного виробництва, які обслуговуються висококласними спеціалістами, що пройшли навчання і мають відповідну кваліфікацію.

Злагоджені дії всього колективу, професіоналізм й відповідальність, точність управлінських рішень дають змогу підприємству сьогодні, як і на протязі багатьох років, займать ключові позиції у своїй галузі.

Відмітивши у 2018 році своє 75-річчя, промислова група РИТМ як і раніше динамічно розвивається, нарощуючи творчій та технічний потенціал, ставить перед собою нові задачі та успішно їх вирішує.